Nu hittar du över 100 olika handdukar hos oss!

Har du sett att vi utökat vårt utbud av handdukar hos Brödernas Textil? I skrivande stund har vi strax över 100 olika handdukar i vårt sortiment.

Bland nyheterna hittar du

  • Den finaste egyptiska GIZA bomullen
  • Kammad bomull
  • Fler storlekar
  • Nya designer
  • Nya varumärken
  • Mer vackra färger!

Graccioza – en ren lyx!

Vi har nöjet att introducera det portugisiska premiummärket Graccioza, vars lyxkollektion är något utöver det vanliga. Gracciozas handdukar är tillverkade av den allra finaste egyptiska bomullen. Hos oss hittar du både serien Heritage och Egoist.

Handdukar av modell Heritage har en vikt på hela 700 gsm (gram per kvadratmeter) med dubbla långa öglor. Handdukarna är fantastiskt mjuka och luxuösa.

Egoist är handduken för livsnjutaren. Egoist är tillverkade av egyptisk GIZA bomull som är den absolut finaste sorteringen av egyptisk bomull. Med otroliga 800 gsm är det verkligen en handduk man vill vira in sig i och njuta.

Handdukar från Graccioza är förtvättade och förkrympta samt har en rundad resår vilket innebär att det inte finns några hörn som riskerar att släppa med åren.

Sorema – kvalité till förmånligt pris

För dig som är på jakt efter en ny spännande design kan vi rekommendera vår nya serie Ribbon. Handdukarna är av kammad bomull med kortare öglor och en vikt av 550 gsm.

Ribbon finns även i flera olika färger och handdukarna i serien är förtvättade och förkrympta.

Nya handdukar

Vi tycker att det är lite extra spännande att introducera nya märken och alternativ för dig som är på jakt efter kvalitétstextil och framförallt handdukar.

Alla våra handdukar är idag tillverkade i Portugal.

Portugal har en lång hantverkstradition av att tillverka textil. De flesta modehusen i Europa tillverkar både skor och textil i Portugal. Handdukar är inget undantag. Made in Portugal är en kvalitétsstämpel!

Inom kort kommer vi att lansera ännu fler handdukar så håll utkik!

Lämna ett svar