Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.


REA BAD OCH MORGONROCKAR ONLINE

Hos oss kan du köpa bad och morgonrockar för både dam och herr online från ett stort sortiment. Välj fritt i vår butik och kombinera dina vackra morgonrockar samt matcha efter eget tycke och smak. Nyttja våra mängdrabatter med -5% vid köp för minst 2000 kr och -10% vid köp för minst 3500 kr. I vår Outlet-sektion kan du fynda bland flera kollektioner till nedsatt pris. Under de olika säsongerna har vi också kampanjer där vi bjuder på badrumstextil vid större köp. Se våra aktuella kampanjer här.    

SPÄNNANDE EXKLUSIVA VARUMÄRKEN

Vi tycker att det är fantastiskt roligt att kunna introducera erkända och väletablerade Europeiska varumärken till Sverige. Vi vill kunna göra det lite roligare och enklare för dig som letar efter något unikt och vill ha morgonrockar som passar just dig och ditt hem. Att Brödernas Textil är en utvald samarbetspartner för de främsta varumärkena ser vi som en kvalitetsstämpel för vår goda service och värnande om våra kunder. 

LYXIGA BAD OCH MORGONROCKAR AV HÖGSTA KVALITÉ 

De vackra bad och morgonrockarna i vår butik tillverkas av de främsta väverierna i Portugal med högt miljö och kvalitetsfokus. Vi är noggranna i våra val av samarbetspartner och vill att våra kunder ska få den allra bästa kvalitén marknaden kan erbjuda. Våra samarbetspartners är bland annat ISO 14001 certifierade för att minimera avfall och vårda naturens resurser, samt ISO 9001 certifierade som är en av världens högsta kvalitetsstandarder. All badrumstextil är OEKO-Tex Standard 100 certifierad och säkerställer att produkterna tillverkats utan skadliga ämnen för vår hud samt med minimal påverkan på miljö. 

BAD OCH MORGONROCKAR AV EGYPTISK BOMULL OCH LINNE

Bad och morgonrockar vävda av Egyptisk bomull är unika. Den Egyptiska bomullen ger, tack vare sina långa finare fibrer, morgonrockarna en fantastisk känsla. Morgonrockar har även tack vare detta en klarare lyster och färg än andra morgonrockar. För dig som vill investera i morgonrockar som blir mjukare och skönare med åren är morgonrockar av egyptiskt bomull att rekommendera. 

I vårt sortiment finner du även morgonrockar av kammad bomull, morgonrockar av högkvalitativt linne, viskos och bomull. 

 

KÖP BAD OCH MORGONROCKAR ONLINE MED TRYGG E-HANDEL

När du handlar i vår butik sker all betalning via Klarna för din trygghet och säkerhet. Vi tillämpar 30 dagars ångerrätt och gratis retur enligt våra köpvillkor. Frakt sker med Postnord och DHL. 

BAD OCH MORGONROCKAR FÖR ALLA ÄNDAMÅL

Brödernas Textil har ett utbud på ca 1000 olika produkter inom badrumstextil. Tack vare vårt stora sortiment och goda samarbete med erkända väverier i Portugal kan vi erbjuda våra kunder badrumsmattor privat och till företag. 

De flesta bad och morgonrockarna kan fås med egna personliga monogram eller företagets logotype. Perfekt för dig som vill ha en egen touch på just dina bad och morgonrockar. 

Brödernas Textil samarbetar med och levererar bad och morgonrockar till både stora och små företag inom olika branscher. Driver ni ett eget hotell och vill ha unik badrumstextil? Söker ni efter vackra presenter till personalen? Är ni på jakt efter att utöka ert sortiment med premium bad och morgonrockar eller kanske vill producera under eget varumärke? Kontakta oss - vi hjälper dig! 

MILJÖVÄNLIGA BAD OCH MORGONROCKAR

Det är viktigt för oss att bad och morgonrockarna i vår butik tillverkas på ett miljövänligt vis och att väverierna arbetar med ett miljövänligt tänk igenom hela kedjan från materialet som används till väveriets produktion, återvinning och avfallshantering. 

Vi är därför stolta över att samarbeta med väverier vars tillverkning är ISO 14001, 9001 och OEKO-Tex certifierad. Det säkerställer att bad och morgonrockarna tillverkas efter några av världens högsta standarder inom branschen. 

Graccioza ligger i framkant inom olika miljöinitiativ inom badrumstextil. I vårt sortiment finner du miljövänliga bad och morgonrockar i form av Veganska bad och morgonrockar certifierade av V-Label EU.     

Vi har också miljövänliga Seaqual certiierade bad och morgonrockar vävda av fibrer från återvunnet material från hav och stränder via Seaqual-initiativet

BAD OCH MORGONROCKAR I MÅNGA FÄRGER OCH STORLEKAR

Hos Brödernas Textil finner du bad och morgonrockar i flera storlekar som passar båda barn och vuxna. Med ett stort utbud av bad och morgonrockar i olika färger och design för både dam och herr hoppas vi att du finner något som passar just dig.