Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

REA BADRUMSMATTOR ONLINE

Få rabatt på de badrumsmattorna du önskar. Välj fritt i vår butik och kombinera dina vackra badrumsmattor samt matcha efter eget tycke och smak. Nyttja våra mängdrabatter med -5% vid köp för minst 2000 kr och -10% vid köp för minst 3500 kr. I vår Outlet-sektion kan du fynda bland flera kollektioner till nedsatt pris. Under de olika säsongerna har vi också kampanjer där vi bjuder på badrumstextil vid större köp. Se våra aktuella kampanjer här.    

SPÄNNANDE EXKLUSIVA VARUMÄRKEN

Vi tycker att det är fantastiskt roligt att kunna introducera erkända och väletablerade Europeiska varumärken till Sverige. Vi vill kunna göra det lite roligare och enklare för dig som letar efter något unikt och vill ha badrumsmattor som matchar just din personlighet och ditt hem. Att Brödernas Textil är en utvald samarbetspartner för de främsta varumärkena ser vi som en kvalitetsstämpel för vår goda service och värnande om våra kunder. 

LYXIGA BADRUMSMATTOR AV HÖGSTA KVALITÉ 

De vackra badrumsmattorna i vår butik tillverkas av de främsta väverierna i Portugal med högt miljö och kvalitetsfokus. Vi är noggranna i våra val av samarbetspartner och vill att våra kunder ska få den allra bästa kvalitén marknaden kan erbjuda. Våra samarbetspartners är bland annat ISO 14001 certifierade för att minimera avfall och vårda naturens resurser, samt ISO 9001 certifierade som är en av världens högsta kvalitetsstandarder. All badrumstextil är OEKO-Tex Standard 100 certifierad och säkerställer att produkterna tillverkats utan skadliga ämnen för vår hud samt med minimal påverkan på miljö. 

BADRUMSMATTOR AV KASHMIR ELLER MED MEMORY FOAM

Badrumsmattor med invävd Memory Foam är något alldeles unikt och ger en helt fantastisk känsla - en badrumsmatta som anpassar sig efter dina fötter med det passande namnet MyCottonCloud. 

Hos oss hittar du badrumsmattor med flera unika och lyxiga materialval som till exempel Kashmir, Micromodal och Silke men också med högkvalitativ Bomull, Linne och Bambu.

Unna livsnjutaren inom dig en vacker och lyxig badrumsmatta

 

KÖP BADRUMSMATTOR ONLINE MED TRYGG E-HANDEL

När du handlar i vår butik sker all betalning via Klarna för din trygghet och säkerhet. Vi tillämpar 30 dagars ångerrätt och gratis retur enligt våra köpvillkor. Frakt sker med Postnord och DHL. 

BADRUMSMATTOR FÖR ALLA ÄNDAMÅL

Brödernas Textil har ett utbud på ca 1000 olika produkter inom badrumstextil. Tack vare vårt stora sortiment och goda samarbete med erkända väverier i Portugal kan vi erbjuda våra kunder badrumsmattor privat och till företag. 

Flera av badrumsmattorna kan fås med egna personliga monogram eller företagets logotype. Perfekt för dig som vill ha en egen touch på just dina badrumsmattor. 

Brödernas Textil samarbetar och levererar badrumsmattor till både stora och små företag inom olika branscher. Driver ni ett eget hotell och vill ha unika badrumsmattor? Söker ni efter vackra presenter till personalen? Är ni på jakt efter att utöka ert sortiment med premium badrumsmattor eller kanske vill producera under eget varumärke? Kontakta oss - vi hjälper dig ! 

MILJÖVÄNLIGA BADRUMSMATTOR

Det är viktigt för oss att badrumsmattorna i vår butik tillverkas på ett miljövänligt vis och att väverierna arbetar med ett miljövänligt tänk igenom hela kedjan från materialet som används till väveriets produktion, återvinning och avfallshantering. 

Vi är därför stolta över att samarbeta med väverier vars tillverkning är ISO 14001, 9001 och OEKO-Tex certifierad. Det säkerställer att badrumsmattorna tillverkas efter några av världens högsta standarder inom branschen. 

Graccioza ligger i framkant inom olika miljöinitiativ inom badrumstextil. I vårt sortiment finner du miljövänliga badrumsmattor i form av Veganska badrumsmattor certifierade av V-Label EU.     

Vi har också flera kollektioner miljövänliga Seaqual certiierade badrumsmattor vävda av fibrer från återvunnet material från hav och stränder via Seaqual-initiativet

BADRUMSMATTOR I MÅNGA FÄRGER OCH STORLEKAR

Hos Brödernas Textil finner du badrumsmattor i flera storlekar som passar båda små och stora badrum. Med ett stort utbud av badrumsmattor i olika färger och design, vävda med unika materialval kan du skapa ett alldeles eget personligt badrum. Matcha stilen med handdukar och badrockar från samma kollektion för en komplett look.