Våra företagskunder är hotell och företag som ser till helheten genom detaljerna. De vill kunna erbjuda sina kunder och personal det lilla extra som höjer kundens och personalens upplevelser. I Brödernas Textil har de en pålitlig partner som sätter sina kunder främst. Vi ser gärna långsiktiga och goda relationer med alla våra kunder och arbetar professionellt samt kund- och lösningsorienterat.

Återförsäljare

Äger du en butik, e-handel eller har ett postorderföretag och vill utöka ditt sortiment med våra premiumhanddukar? Maila eller ring oss, vi ser positivt på samarbeten!

Hotell och Boutiquehotell

Våra handdukar är tillverkade i Portugal av de kändaste producenterna med lång erfarenhet av den europeiska marknaden och hotellindustrin. Kontakta oss med en förfrågan om ni söker en leverantör av kvalitétshanddukar.

Eget varumärke

Flera av våra kunder har idag ett eget varumärke och väljer Brödernas Textil som leverantör av handdukar för att komplettera sitt sortiment. Vi levererar handdukar med ert varumärke, design och logotyp. Handdukarna kan fås med följande certifieringar GOTS, OEKO-TEX, Fair Trade.

Hälsa och relax

Spa, massage, naprapater och barberare erbjuder alla sina kunder avkoppling och vård där handdukar är en del av behandlingen. Våra handdukar höjer kundernas upplevelse av besöket hos er samtidigt som de tål daglig tvätt och hantering tack vare våra kortare dubbla öglor och dubbla sömmar.

Företagspresenter

Vill ni ge er personal en fin julklapp eller födelsedagspresent? Vi kan skräddarsy lösningar åt ert företag med olika färgval och logotype. Kontakta oss idag för en offertförfrågan!

Personalrabatter företag

Brödernas Textil samarbetar med företag som vill kunna erbjuda sina anställda personalrabatter som en del av att erbjuda en attraktivare arbetsplats

Presenter till kunder

God service är grunden för återkommande och nöjda kunder. Har ni stamkunder eller större kunder ni vill tacka för förtroendet? Varför inte överraska dem med ett set med kvalitétshanddukar efter utfört arbete? Kunderna blir garanterat nöjdare och eran relation starkare.

Kontakta oss idag!