Visar alla 11 resultat

3,289.00 kr

100% Egyptisk GIZA Bomull

700 g/m²

2,749.00 kr

100% Egyptisk GIZA Bomull

800 g/m²

2,569.00 kr

100% Egyptisk GIZA Bomull

520 g/m²

2,379.00 kr

100% Egyptisk GIZA Bomull

550 g/m²

1,985.00 kr

100% Högkvalitativ Kammad bomull

550 g/m²

1,869.00 kr

Strand & Badhandduk

650 g/m²

1,869.00 kr

Strand & Badhandduk

650 g/m²

1,869.00 kr

Strand & Badhandduk

650 g/m²

1,869.00 kr

Strand & Badhandduk

650 g/m²

1,199.00 kr

Strand & Badhandduk

650 g/m²

1,199.00 kr

100% Superior Combed Cotton

550 g/m²


REA STRAND OCH BADHANDDUKAR ONLINE

Hos oss kan du köpa Strand och Badhanddukar online från ett stort sortiment. Välj fritt i vår butik och kombinera dina vackra Strand och Badhanddukar samt matcha efter eget tycke och smak. Nyttja våra mängdrabatter med -5% vid köp för minst 2000 kr och -10% vid köp för minst 3500 kr. I vår Outlet-sektion kan du fynda bland flera kollektioner till nedsatt pris. Under de olika säsongerna har vi också kampanjer där vi bjuder på badrumstextil vid större köp. Se våra aktuella kampanjer här.    

SPÄNNANDE EXKLUSIVA VARUMÄRKEN

Vi tycker att det är fantastiskt roligt att kunna introducera erkända och väletablerade Europeiska varumärken till Sverige. Vi vill kunna göra det lite roligare och enklare för dig som letar efter något unikt och vill ha Strand och Badhanddukar som passar just dig. Att Brödernas Textil är en utvald samarbetspartner för de främsta varumärkena ser vi som en kvalitetsstämpel för vår goda service och värnande om våra kunder. 

VACKRA STRAND OCH BADHANDDUKAR AV HÖGSTA KVALITÉ 

De vackra Strand och Badhanddukarna i vår butik tillverkas av de främsta väverierna i Portugal med högt miljö och kvalitetsfokus. Vi är noggranna i våra val av samarbetspartner och vill att våra kunder ska få den allra bästa kvalitén marknaden kan erbjuda. Våra samarbetspartners är bland annat ISO 14001 certifierade för att minimera avfall och vårda naturens resurser, samt ISO 9001 certifierade som är en av världens högsta kvalitetsstandarder. All textil är OEKO-Tex Standard 100 certifierad och säkerställer att produkterna tillverkats utan skadliga ämnen för vår hud samt med minimal påverkan på miljö. 

STRAND OCH BADHANDDUKAR AV EGYPTISK BOMULL

Strand och Badhandukar vävda av Egyptisk bomull är unika. Den Egyptiska bomullen ger, tack vare sina långa finare fibrer, handdukarna en fantastisk känsla och absorptionsförmåga. Handdukar av Egyptisk bomull har även tack vare detta en klarare lyster och färg än andra handdukar. För dig som vill investera i handdukar som behåller sin form och förmåga att absorbera vatten, samt blir finare och skönare med åren är handdukar av Egyptisk bomull att rekommendera. 

Livsnjutaren som vill unna sig något alldeles unikt finner flera handdukskollektioner vävda av den utsökta Egyptiska GIZA bomullen. Denna bomull växer endast i ett litet hörn av Nildeltat där jordmån och klimat ger ideala förhållanden för bomullsfibrerna att utvecklas. Den Egyptiska GIZA bomullen skördas för hand vid ett par tillfällen om året för att säkerställa att fibrerna är bevaras hela och har rätt mognadsgrad.

Strand och Badhanddukar från Graccioza är tillverkade för att inte blekas i färgen efter långa sköna dagar på stranden. 

Här hittar du alla Strand och Badhanddukar av Egyptisk GIZA bomull

KÖP STRAND OCH BADHANDDUKAR ONLINE MED TRYGG E-HANDEL

När du handlar i vår butik sker all betalning via Klarna för din trygghet och säkerhet. Vi tillämpar 30 dagars ångerrätt och gratis retur enligt våra köpvillkor. Frakt sker med Postnord och DHL. 

STRAND OCH BADHANDDUKAR FÖR ALLA ÄNDAMÅL

Brödernas Textil har ett utbud på ca 1000 olika produkter inom badrumstextil. Tack vare vårt stora sortiment och goda samarbete med erkända väverier i Portugal kan vi erbjuda våra kunder Strand och Badhanddukar privat och till företag. 

Brödernas Textil samarbetar och levererar Strand och Badhanddukar till både små och stora företag inom olika branscher. Driver ni ett eget hotell och vill ha vackra Strand och Badhanddukar? Söker ni efter vackra presenter till personalen? Är ni på jakt efter att utöka ert sortiment med vackra Strand och Badhanddukar av god kvalitet eller kanske vill producera under eget varumärke? Kontakta oss - vi hjälper dig! 

MILJÖVÄNLIGA STRAND OCH BADHANDDUKAR

Det är viktigt för oss att Strand och Badhanddukarna i vår butik tillverkas på ett miljövänligt vis och att väverierna arbetar med ett miljövänligt tänk igenom hela kedjan från materialet som används till väveriets produktion, återvinning och avfallshantering. 

Vi är därför stolta över att samarbeta med väverier vars tillverkning är ISO 14001, 9001 och OEKO-Tex certifierad. Det säkerställer att Strand och Badhanddukarna tillverkas efter några av världens högsta standarder inom branschen. 

Här hittar du våra miljövänliga Strand och Badhanddukar vävda med återvunnet fiber från Seaqual initiativet. 

STRAND OCH BADHANDDUKAR I UNIK DESIGN

Hos Brödernas Textil finner du Strand och Badhanddukar i flera vackra mönster och med unik design. Koppla av på stranden, vid poolen eller på båten med handdukar av högsta kvalitet.