Vår nya hemsida är live

Badrumsmatta Double Tone Miljö

Under sommaren har vi på Brödernas Textil arbetat flitigt med att kunna erbjuda våra kunder ett ännu större sortiment och samtidigt förbättra upplevelsen av vår butik för alla besökare.

Nytt sortiment

Vi har introducerat flera nya varumärken och infört kompletta kollektioner av badrumstextil. Nu finner du portugisiska Sorema, Gracciozas lyxkollektion och anrika brittiska Christy (officiell leverantör av Wimbledon-handdukar) tillsammans med vårt alldeles egna varumärke Brödernas Textil.

Inräknat alla variationer som färgval och storlek så har butiken ökat med nära 1000 nya Handdukar, Badrumsmattor, Strand och Båthanddukar samt Bad & Morgonrockar.

Vilka nya produkter kan du hitta hos oss?

Nya Handdukar

Nu finns Gracciozas populära kollektion Egoist lyxhanddukar vävda av handplockad Egyptisk GIZA bomull med extra långa och starka fibrer i fler storlekar och mer än 20 färger. Egyptisk GIZA bomull är vida ansedd som världens finast bomull.

Handduk Egoist Bordeaux
Handduk Egoist Bordeaux

Vi är lite extra glada att vi nu även kan erbjuda Gracciozas hela miljövänliga kollektion Clean Ocean, med handdukar vävd av återvunnet material från hav och land enligt Seaqual-initiativet.

Handduk Clean Ocean
Handduk Clean Ocean

För dig som söker unika handdukar med vacker design, broderier och mönster finns nu ett ännu större sortiment.

Badrumsmatta Georgia Miljö
Kollektion Georgia

Nya Strand och Båthanddukar

Våra nya Strand och Båthanddukar är verkligen unikt lyxiga, för dig som vill ha det extra skönt och bekvämt på båtturen eller stranden. I sortimentet finns bland annat handdukar vävda av 100% Superior Egyptisk Bomull – fantastiska handdukar att njuta av under en dags avkoppling!

Strandhandduk Double Tone Miljö
Strandhandduk Double Tone

Nya Badrumsmattor

Även Badrumsmattor är nytt i butiken, med ett brett sortiment av de allra lyxigaste badrumsmattorna till prisvärda spännande designer i flera olika storlekar och färger.

Badrumsmatta Purity
Badrumsmatta Purity

Prova gärna våra nya Badrumsmattor med integrerat Memory Foam som anpassar sig efter dina fötter – en helt underbar upplevelse!

Nya Bad och Morgonrockar

Ingen badrumskollektion är komplett utan en härlig badrock att vira in sig i efter att fossingarna fått vila på den sköna badrumsmattan och handduken gjort sitt för att mjuka upp huden.

Bad och Morgonrockar finns för både stora och små. Rockar från Graccioza levereras dessutom i en lyxig presentask.

Bad och Morgonrock Grace Miljö
Bad och Morgonrock Grace

Vad är nytt med hemsidan?

Vi har arbetat om hemsidan och butiken helt från grunden, både i struktur och utseende. Vi har fokuserat på att göra upplevelsen enklare och smidigare för våra kunder att hitta rätt produkt samtidigt som hemsidan fått en ny fräsch look´n feel.

Flexiblare rabatter

Istället för att erbjuda förbestämda paket och handduksset så ville vi att våra besökare skulle kunna välja fritt bland alla handdukar, badrockar, badrumsmattor och hamamhanddukar efter eget tycke och smak. Det ledde till den simpla idén om konstant mängdrabatt!

Som kund hos Handduksshoppen.se får du nu tillsvidare rabatt på hela ordern med upp till -10% för köp över 2000kr och -15% på köp över 3500kr. Rabatten dras i kassan automatiskt och inga kampanjkoder behövs. Det fick bli en året-runt rea på badrumstextil 🙂 Responsen har varit positiv och vi ser att våra kunder gör härliga kombinationer av badrumstextil som vi tycker är jätteinspirerande!

Enklare navigering

Hemsidan har fått en helt ny förenklad navigering och filtrering med bättre översikt. Det är enklare att direkt hitta rätt produktkategori – Handdukar, Badrumsmattor, Bad och Morgonrockar samt Strand & Båthanddukar. Kategorierna finns synliga dels i huvudmenyn men även direkt på hemsidan.

Vid varje produkt finner du nu “Matcha stilen” med andra produkter ur samma kollektion.

Även filtermöjligheterna har förbättrats och tar mindre utrymme men ger mer valmöjligheter. En fantastiskt fiffig funktion är att filter som inte är aktuella för respektive kategori eller urval döljs per automatik. Du ser endast det som är aktuellt vilket förenklar sorteringen ytterligare.

För dig som vill kan man nu även söka på färg eller produktdetalj som storlek, bomullstyp, vävteknik.

Vad mer är nytt?

Transport & Logistik

Vi har sett över och förbättrat vår transport och logistik. Tack vare ett närmare samarbete med våra partners så har vi möjliggjort direkta leveranser från väverierna till våra kunder. Detta för att minimera miljöpåverkan framförallt.

Vi arbetar även i allra största mån för att leverera kompletta ordrar istället för att skicka produkter styckvis till våra kunder. Detta kan ibland medföra lite längre leveranstider men vi tror att det är ett miljövänligare alternativ.

Vad kan vi se fram emot under hösten?

Vi kommer att fortsätta utöka vårt sortiment med bland annat fler storlekar på nuvarande handdukar. Inom kort kommer vi att introducera ett helt nytt varumärke med vackra kollektioner av strand och badhanddukar samt hammamhanddukar.

Brödernas Textil finns sedan en tillbaka på Facebook och snart kommer du även att kunna följa våra senaste nyheter med fler foton på Pinterest och Instagram!

I vår blog kommer du att kunna läsa om alla våra nya produkter, tups, råd, vävtekniker och nyheter som berör badrumstextil. Håll utkik efter våra längre artiklar när vi nördar ned oss lite grann om både högt och lågt. Vi lär oss något nytt varje dag och delar mer än gärna med oss till er 🙂

Lämna ett svar