Välkommen!

Brödernas Textil grundar sig i en idé och önskan att skapa ett varumärke som står för god service, kvalité och noggrant utvalda produkter inom hemtextil. Företaget grundades 2017 av två bröder med ett långsiktigt mål att etablera ett varumärke som kännetecknas av tillit och förtroende.

Hos Brödernas Textil hittar du kollektioner av handdukar under vårt egna varumärke men både av nya spännande samt andra etablerade och kända varumärken.

Vi har en förkärlek för att introducera nya varumärken i Sverige och att lyfta mindre kända inhemska tillverkare.

Inom kort kommer du även att hitta annan hemtextil hos oss så besök oss gärna ofta!

Handduk Elegance Ljusgrå

Handdukar

För vår egna kollektion av frottéhanddukar har vi valt att samarbeta med ett portugisiskt familjeföretag som tillverkat handdukar med utmärkt kvalité i tre generationer.

Efter att ha provat otaliga handdukar från olika länder och tillverkare insåg vi att få kunde mäta sig med balansen av kvalité och uppsugningsförmåga i dessa handdukar. Vi hade äntligen hittat rätt!

Handdukar från Brödernas Textil är designade av oss i Sverige för att passa den nordiska marknaden i mönster och färg. Detaljerna i handdukarna är särskilda tillval som vi begärt för att öka kvalitén och livslängden. Det är nämligen få handdukar även i premiumsegmentet som har dubbla öglor och sömmar till exempel. Uppsugningsförmågan är i särklass och måste upplevas.

Miljö, hälsa och kvalité

Alla handdukar är certifierade med OEKO-TEX 100 Standard som säkerställer att cancerogena och allergena kemikalier är totalförbjudna vid framställning av handdukarna. Certifieringen gäller hela tillverkningsprocessen och varje del av handduken.

Detta anser vi vara särskilt viktigt då handdukar är en textilvara som används dagligen mot vår, och våra barns, hud.

Service och samarbete

Förutom vår egna produktportfölj kan vi bistå med att ta fram produkter som passar just er verksamhet under eget varumärke. Vi anser att både stor som liten ska ha lika god service. Därför agerar vi med lyhördhet på kunders behov och önskemål.

Skriv gärna till oss med era intryck av våra produkter och service, om ni har feedback eller önskemål och vi ser till att du får ett trevligt svar tillbaka!

Sammanfattning

Vårt koncept bygger på enkla grundvärderingar – En god kvalité på både produkter och service är våra ledstjärnor för att bygga tillit och förtroende hos våra kunder.

Handdukar från Brödernas Textil finns även att hitta på Handduksshoppen.se