Välkommen!

Brödernas Textil grundar sig i en idé och önskan att skapa ett varumärke som står för god service, kvalité och noggrant utvalda produkter inom hemtextil och bad.

Företaget grundades 2017 av två bröder med ett långsiktigt mål att etablera ett varumärke som kännetecknas av tillit och förtroende.

Varför betala premiumpriser för premiumprodukter?

Vi vill kunna erbjuda våra kunder premiumprodukter utan att de ska behöva betala premiumpriser.

Vi tycker att vi lyckas väl med detta. Våra handdukar står sig bra i premiumsegmentet med hög täthet och i många fall detaljer (dubbla sömmar t.ex) som andra varumärken saknar.

Vi är ett mindre bolag men hanterar marknadsföring, design, inköp, försäljning och logistik helt på egen hand. Vi samarbetar direkt med tillverkare utan mellanhänder. Allt sammantaget skapar förutsättningar för oss att erbjuda våra kunder produkter till mycket bra priser.

Handduk Elegance Ljusgrå

Handdukar

För vår kollektion av frottéhanddukar har vi valt att samarbeta med ett portugisiskt familjeföretag som tillverkat handdukar med utmärkt kvalité i tre generationer. Efter att ha provat otaliga handdukar från olika länder och tillverkare insåg vi att få kunde mäta sig med balansen av kvalité och uppsugningsförmåga i dessa handdukar. Vi hade äntligen hittat rätt!

Handdukar från Brödernas Textil är designade av oss i Sverige för att passa den nordiska marknaden i mönster och färg. Detaljerna i handdukarna är särskilda tillval som vi begärt för att öka kvalitén och livslängden. Det är nämligen få handdukar även i premiumsegmentet som har dubbla öglor och sömmar till exempel. Uppsugningsförmågan är i särklass och måste upplevas.

Handduk Honeycomb Antracit

Tvålar

Våra skönhetsvålar är verkligen något unikt. Vi sökte länge efter en tillverkare av ansikts- och kroppstvålar med enbart naturliga och vildvuxna ingredienser, med en doft av eteriska och essentiella oljor.

Resultatet blev Brödernas Tvål som tillverkas för hand i Belgien med spännande ingredienser som till exempel lokalproducerat organiskt bivax, fransk montmorillonitlera, keltiskt havssalt från de franska kusterna och charcoal som används i exklusiva skönhetsprodukter.

Tvålarna tillverkas i mindre upplaga enbart för Brödernas Textil och skönhetssalonger i Antwerpen och Paris.

Celtic Sea Salt Tvål

Miljö, hälsa och kvalité

Det är särskilt viktigt för oss att våra tvålar tillverkas av naturliga råvaror skonsamma för miljön och behagliga för huden. Till skillnad från flytande tvålar används inga plastförpackningar eller andra för miljö och hud skadliga ämnen vid tillverkning. Även förpackningarna är gjorda av bambu för minimal miljöpåverkan.

Våra handdukar är certifierade med OEKO-TEX 100 Standard som säkerställer att cancerogena och allergena kemikalier är totalförbjudna vid framställning av handdukarna. Certifieringen gäller hela tillverkningsprocessen och varje del av handduken. Detta anser vi vara särskilt viktigt då handdukar är en textilvara som används dagligen mot vår, och våra barns, hud.

Service och samarbete

Förutom vår egna produktportfölj kan vi bistå med att ta fram produkter som passar just er verksamhet under eget varumärke.

Vi anser att både stor som liten ska ha lika god service. Därför agerar vi med lyhördhet på kunders behov och önskemål.

Skriv gärna till oss med era intryck av våra produkter och service, om ni har feedback eller önskemål och vi ser till att du får ett trevligt svar tillbaka!

Sammanfattning

Vårt koncept bygger på enkla grundvärderingar – En god kvalité på både produkter och service är våra ledstjärnor för att bygga tillit och förtroende hos våra kunder.

Brödernas Textil