Återförsäljare av handdukar

Familjeset Handdukar Ocean Vit

Vi på Brödernas Textil älskar goda samarbeten och vill gärna stötta småföretagarna i Sverige.Därför erbjuder vi väldigt förmånliga priser på vårt sortiment till dig som har din egna butik, webbshop eller salong.

En pålitlig partner

God kommunikation är en hörnsten för ett bra samarbete! Du är mer än välkommen att fråga oss om allt som berör vårt sortiment, kvalité och leverans. Vi har idag samarbete med flera återförsäljare och får ofta intresseförfrågningar. Vi följer mer än gärna upp med våra återförsäljare och kunder även efter leverans.Kommunanställdas Riksförbund och Vi i Villa är idag två av våra samarbetspartners. Det är en kvalitétsstärmpel för oss att två välkända organisationer har valt att samarbeta med just oss och erbjuda sina medlemmar förmåner på våra produkter.

Oslagbara priser

Vi tror på långsiktiga samarbeten och kundnöjdhet. Om du är nöjd med vår service och produktkvalité, samt att du har goda marginaler på våra produkter så tror vi att du ser ett värde i att vara återförsäljare för Brödernas Textil.Vi erbjuder gärna samma låga företagspriser för dig som har en salong eller föreningar till exempel. Kontakta oss för offert så märker ni inom kort att våra priser och service är i en klass för sig.

Vårt produktsortiment

Våra handdukar är tillverkade i Portugal av ett familjeägt företag med flera generationers erfarenhet. Många känner säkert att ett välkänt varumärke är mer av ett ”säkert kort” när de ska bli återförsäljare, men faktum är att vi som kunder allt oftare söker unika produkter av hög kvalité med en intressant historia.Våra handdukar är omtyckta hos våra kunder och vi ser många återvändande kunder som kommer tillbaks och köper fler handdukar när det är dags.

Kontakta oss

Vi svarar inom samma dag på alla förfrågningar så kontakta gärna oss om ni har frågor eller funderingar.

Lämna ett svar