Mönstrade handdukar

Badhandduk Ocean Ljusgrå

Mönstrade handdukar kan vara väldigt vackra.Det finns faktiskt oändliga kombinationer av mönster på handdukar då mönster kan skapas på flera olika vis.

Färg och design

Med färg och design kan man skapa visuellt vackra mönster på handdukar. Ett välkänt sådant märke är t.ex Misonis handdukar som har ett utpräglat och iögonfallande designmönster med mycket färg.Färgglada handdukar med mönster brukar associeras med sommaren. Men vintern är nog den period vi som bäst kan få en energikick av att ha lite starkare färger runt omkring oss.Det finn alla möjliga slags mönster på handdukar nu för tiden, allt ifrån barnhanddukar med favoritfigurerna från Disney och Mumindalen till handdukar med blommotiv bland annat.

Mönster i väv

Det går faktiskt att ha handdukar med mönster utan att skapa mönstren med färgHandduken kan tillverkas med olika mönster genom att väva öglorna i en specifik design.Hos Brödernas Textil har vi gjort precis så och kombinerat handdukarna med klassiska stilrena färger. Se till exempel våra modeller Honeycomb och Ocean. Båda handduksmodellerna har ett specifikt mönster som skapar en unik handduksdesign.

Honeycomb har ett bivaxmönster, ett fint rutigt mönster, som ger ett väldigt modernt och stiligt intryck.

Ocean har, som namnet antyder, inspirerats av havet och har därför ett unikt vågigt intryck.Båda handduksmodellerna är utmärkta om man vill lyfta inredningen i badrummen eller skapa kontrast mot till exempel badrumsmöblernas linjer och kaklets design och yta.

För den stilmedvetne

Var och en kombinerar och inreder sitt badrum efter sin egna vilja, tycke och smak. Det tycker vi är lite kul då man kan uttrycka sin personlighet till och med via sina handdukar i badrummet. Väljer man färgglada handdukar i olika former, motiv och mönster? Väljer man enhetlighet? Är märket viktigast? Är handdukarna ens en del av en medveten inredning eller är de ett måste?

Hos Brödernas Textil hittar du handdukar i enkla moderna färger med olika modeller beroende på tycke för form och mönster i väv. Vi har också gjort det enklare för dig som kund på så vis att vi erbjuder rabatter för olika set av handdukar. På så vis gör du en bra och smidig affär när du handlar handdukar hos oss.

Lämna ett svar