Handla handdukar online

Handduk Honeycomb Ljusgrå

Hur gör man när man ska handla handdukar online? Man vill ju gärna klämma och känna på produkten. Är handduken mjuk och skön, hur känns vikten och kommer den att ha bra uppsugningsförmåga? Kommer betalningen att vara smidig och leveransen snabb? Hur är servicen om jag skulle vilja returnera produkten?

Fördelar med att handla handdukar online

Det finns så klart många fördelar med att handla till exempel handdukar online. Framförallt är det tidsbesparande och på dina villkor. Du kan när som helst hitta butikerna och handdukarna du är intresserad av på nätet utan att behöva tänka på tiden på dygnet eller logistiken att ta dig till den fysiska butiken.I Sverige tenderar butiker att stänga relativt tidigt. Till och med i vår största stad Stockholm så stänger de flesta butiker vid 18 vilket inte ger mycket tid att strosa i butikerna på vardagar efter arbetet.En onlinebutik är öppen dygnet runt och det går fort att bläddra igenom produktfoton. I de flesta fall är vi bekanta med betalningsprocessen också då många onlinebutiker använder till exempel Klarna eller liknande betaltjänst.Hur kan man då känna sig trygg i sitt köp online? Hur vet man att man har valt rätt handdukar? I den fysiska butiken kan man ta på produkten. Man kan också fråga de som arbetar i butiken om de kan ge tips om handdukarna till exempel.Oftast så känner inte alla till vad man ska titta efter när man köper handdukar, både i butik och online. De som arbetar i butiken kan ge tips som ”de här är snygga”, ”de här är mjuka”. Men har de själva använt och tvättat handdukarna.

Handduk Honeycomb Antracit

Online får du ofta mer information

En fördel med en online butik är att butiken måste förmedla information om handduken. I annat fall blir det väldigt svårt för kunden att ta rätt beslut. Kund kan på ett enkelt sätt se vad som skiljer de olika handdukarna åt om det är enkelt och smidigt presenterat på produktsidan. Man lär sig att urskilja detaljerna i de olika produkterna förutom just design och färg. Det gör att man kommer att fatta bättre beslut framöver när det är dags att köpa nya handdukar.Att köpa handdukar online kan därför ge dig mycket nyttig information om vad du ska titta efter innan du beslutar dig.Ett första intryck gäller även för onlinebutiker. Ser hemsidan snygg och prydlig ut, är information och produkter lättillgängliga? Kan du enkelt hitta information om företaget, var du vänder dig för kundsupport eller köpvillkor?Fokuserar butiken på textil och handdukar eller har man dussintalet andra produkter där handdukar är ett komplement till sortimentet?

Välj en butik med kärlek för sina produkter

Förutom att själva känslan av hemsidan och tryggheten i att handla är en del av köpupplevelsen så är fokus på produkterna viktiga.Vi kan ta Brödernas Textil som ett exempel. Vårt huvudfokus är handdukar, det är vad vi brinner för och vårt mål är att kunna erbjuda våra kunder de finaste och mest hållbara handdukarna vi kan. Vi fokuserar därför vår tid och energi på att hitta just rätt handdukar som vi tror kommer att bli en bra investering för våra kunder. Vi tittar på alla detaljerna, läser allt som går att finna om handdukar och har valt våra leverantörer med omsorg.Om handdukar hade varit en av 20 andra produkter så hade vi troligtvis inte kunnat engagera oss till den graden i just handdukar. Risken är att du som kund hade fått en handduk som känns mjuk, men kanske inte är hållbar i längden eller saknar den där extra uppsugningsförmågan en riktigt bra handduk har.Hur kan du se att vi brinner för handdukar? Vi är ganska så säkra på att vi är relativt ensamma i Sverige om att skriva en handduksblogg där vi delar med oss av alla råd och kunskaper vi kan om just handdukar. Du kan till och med lära dig lite om handdukars historia och badkultur världen runt.

Handduk Honeycomb Vit

Betalning och service

Titta också på vilka betalsätt onlinebutiken erbjuder. Klarna är ett väldigt populärt val just för att det är så smidigt och enkelt för dig som kund att kunna handla. Att köpa handdukar online, eller vilken annan produkt som helst för den delen, ska vara så enkelt som möjligt med så få klick det går till betalning. Klarna sköter den biten utmärkt.Något som vi värdesätter väldigt högt är servicen du får när du handlar online. Prova gärna butiken först om du känner dig osäker. Skicka iväg ett mail med frågor om produkterna och se hur snabbt du får svar. Vi uppmuntrar alla våra kunder att höra av sig till oss och det är riktigt kul att få positiv feedback tillbaks när vi hjälper någon.

Five star rating

Vad säger andra?

Gör en Google sökning och se recensioner som butiken har fått. Om du söker på företagsnamnet eller varumärket så borde du få upp information om företaget och därmed också betyg samt recensioner från andra kunder. I det här fallet kan det vara bra att lyssna på andra. Kunder brukar hjälpa varandra och sprider positivt feedback genom betygsättning och kommentarer. Om du vill veta mer om vad du ska titta efter när du ska köpa handdukar online så kan vi rekommendera flera av våra bloggar bland annat Bra Handdukar. Har du tagit dig så här långt så är du mer än välkommen att ta en titt på våra fina handdukar online. Och, om du skulle undra något får du mer än gärna höra av dig till oss via vårt kontaktformulär eller direkt till support@brodernastextil.se.

Lämna ett svar