Köp handduksset billigare

Familjeset Handdukar Elegance Antracit

Hur brukar du göra när det är dags att köpa nya handdukar? Köper du en åt gången eller flera samtidigt? Brukar du blanda olika handdukar eller köper du flera av samma färg och design?

Våra kunder brukar oftast köpa flera handdukar samtidigt. Man kanske vill fräscha upp badrummet och skapa en ny härlig känsla med vackra handdukar som matchar varandra och lyfter badrummet. Handdukarna kan ju användas till att skapa en enhetlig stilren känsla i badrummet. Eller så kan man använda sig av olika färger på handdukarna dels för familjemedlemmarnas olika tycke och smak men även för att skapa lite mer liv åt badrummet.

Bra handdukar håller längre

Bra handdukar används oftast länge och väl innan det är dags att byta ut dem. Kvatlitétshanddukar håller i flera år om man vårdar dem väl. Dina tidigare handdukar kanske du också köpte flera av samtidigt, eller så fick du ett handduksset i present, och då blir det naturligt att byta ut alla samtidigt.

Om du nu ska byta ut handdukarna hemma så kom ihåg att du inte behöver slänga de gamla. Gamla handdukar har många användningsområden även utanför badrummet. Du gör både dig själv, plånboken och miljön en tjänst att återanvända dina handdukar.

Läs mer om tips på hur du kan återanvända dina gamla handdukar

Läs våra skötselråd

Enklare och billigare med handduksset

Hos oss på Brödernas Textil hittar du flera olika kombinationer av handduksset, bland annat så har vi handduksset för familjen och för gästerna, men även handduksset för bad och dusch. Inom kort lanserar vi också handduksset i olika färgkombinationer.

Rea!
1,598.00 kr 1,279.00 kr

Fyra handdukar för dusch och bad

4st 70x140cm

Leveranstid ca 2-3 arbetsdagar

Betala med Klarna Checkout

Rea!
2,423.00 kr 1,939.00 kr

Fyra handdukar i vardera storlek

4st 30x50cm

4st 50x70cm

4st 70x140cm

Leveranstid ca 2-3 arbetsdagar

Betala med Klarna Checkout

Rea!
1,286.00 kr 1,029.00 kr

Två handdukar i vardera storlek

2st 30x50cm

2st 50x70cm

2st 70x140cm

Leveranstid ca 2-3 arbetsdagar

Betala med Klarna Checkout

Vi har skapat handduksset just för att det ska vara förmånligare och smidigare för dig som kund. Handdukarna är färdigsorterade och det blir enklare att välja antal handdukar i olika storlekar som passar just dig. Men, framförallt så är handduksseten rabatterade och du kan få en mängdrabatt på upp till 20% på alla handdukar beroende på vilket paket du väljer. Det är både billigare och smidigare att handla sina handduksset hos oss på Brödernas Textil.

Våra handdukar vävs i Portugal av familjeföretag med flera generationers erfarenhet av just handdukstillverkning. Portugals textiltillverkare är världskända för sin goda kvalité och levererar textil och läderprodukter till världens främsta modehus. Våra handdukar är designade i Sverige och har en utmärkt kvalité samt en mycket god absorptionsförmåga. 

Brödernas Textil

Lämna ett svar