Köp handduksset billigare

Familjeset Handdukar Elegance Antracit

Hur brukar du göra när det är dags att köpa nya handdukar? Köper du en åt gången eller flera samtidigt? Brukar du blanda olika handdukar eller köper du flera av samma färg och design?

Våra kunder brukar oftast köpa flera handdukar samtidigt. Man kanske vill fräscha upp badrummet och skapa en ny härlig känsla med vackra handdukar som matchar varandra och lyfter badrummet. Handdukarna kan ju användas till att skapa en enhetlig stilren känsla i badrummet. Eller så kan man använda sig av olika färger på handdukarna dels för familjemedlemmarnas olika tycke och smak men även för att skapa lite mer liv åt badrummet.

Bra handdukar håller längre

Bra handdukar används oftast länge och väl innan det är dags att byta ut dem. Kvatlitétshanddukar håller i flera år om man vårdar dem väl. Dina tidigare handdukar kanske du också köpte flera av samtidigt, eller så fick du ett handduksset i present, och då blir det naturligt att byta ut alla samtidigt.

Om du nu ska byta ut handdukarna hemma så kom ihåg att du inte behöver slänga de gamla. Gamla handdukar har många användningsområden även utanför badrummet. Du gör både dig själv, plånboken och miljön en tjänst att återanvända dina handdukar.

Läs mer om tips på hur du kan återanvända dina gamla handdukar

Läs våra skötselråd

Enklare och billigare med handduksset

Hos oss på Brödernas Textil hittar du flera olika kombinationer av handduksset, bland annat så har vi handduksset för familjen och för gästerna, men även handduksset för bad och dusch. Inom kort lanserar vi också handduksset i olika färgkombinationer.

Vi har skapat handduksset just för att det ska vara förmånligare och smidigare för dig som kund. Handdukarna är färdigsorterade och det blir enklare att välja antal handdukar i olika storlekar som passar just dig. Men, framförallt så är handduksseten rabatterade och du kan få en mängdrabatt på upp till 20% på alla handdukar beroende på vilket paket du väljer. Det är både billigare och smidigare att handla sina handduksset hos oss på Brödernas Textil.

Vi har i skrivande stund (2020/07) gjort det ännu enklare för alla våra kunder att välja fritt bland våra produkter och erhålla liknande rabatt. När du köper produkter hos Brödernas Textil idag kan du få upp till 15% rabatt på hela ordern. Istället för att köpa färdiga handduksset kan du välja och kombinera vilka produkter du önskar och fortfarande få rabatt.

Lämna ett svar