Rea handdukar online

Gästhanddukar Honeycomb Ljusgrå

Hos Brödernas Textil har vi rea på handdukar online dagligen. Hos oss hittar du eleganta kvalitétshanddukar till mycket förmånliga priser.

För att göra det enklare för våra kunder så har vi skapat olika paket med handdukar som du kan köpa till rea-priser online.

Vi vet att när man väl köper handdukar online så passar man på att köpa fler åt gången. Därför vill vi gärna att det ska bli extra förmånligt för dig som kund att köpa fler handdukar online och därför har vi skapat följande handduksset för att underlätta för både familje- och singelhushållet.

Set Handdukar Familj

Ett set handdukar familj bestående av fyra stycken handdukar vardera i storlekarna: 30x50cm för gäster och händer 50x70cm för ansikte 70x140cm för dusch och bad

Set Handdukar Gäster

Ett set handdukar för gäster bestående av två stycken handdukar vardera i storlekarna: 30x50cm för gäster och händer 50x70cm för ansikte 70x140cm för dusch och bad

Gästhanddukar Honeycomb Vit
Set handdukar Gäster Honeycomb Vit

Set Handdukar Bad & Dusch

Ett set handdukar för bad & Dusch bestående av fyra stycken handdukar i storlek: 70x140cm för dusch och bad

Våra handdukar tillverkas i Portugal med svensk design av noggrant valda leverantörer. Alla våra handdukar har dubbla öglor, en hög täthet om 600 gsm och är OEKO-Tex Standard 100 certifierade.

Vi kan erbjuda prisvärda handdukar med mycket bra kvalité då vi hanterar vår egna marknadsföring, inköp och logistik helt på egen hand. Du kan betala smidigt via Klarna och få handdukarna levererade till dig inom 2-3 arbetsdagar med Postnord.

Om du är medlem hos en av våra samarbetspartners så kan du även få bra rabatt på dina handdukar. Ta en titt här för att se vilka rabatter du kan nyttja.

För dig som är intresserad att lära dig mer om handdukar, tillverkning, miljötänk och heminredning är mer än välkommen att läsa mer i vår handduksblogg. Här skriver vi så ofta vi kan och delar med oss av tips och idéer till våra besökare.

Lämna ett svar