Rea och Rabatt Badrumstextil

Badrumstextil Egoist Egyptisk Bomull

Rea och rabatter, med periodvisa kampanjer i olika former, är ett stående inslag hos alla butiker. Shopping ska ju vara roligt, och vi vill alla att våra kunder är nöjda med sitt besök hos oss.

Under åren har vi erbjudit våra besökare färdiga set med handdukar i olika färger och storlekar till rabatterat pris. Det har varit ett omtyckt och populärt val med ett inslag av en stående rea.

I samband med att vi under våren och sommaren arbetade flitigt med att introducera nästan upp till 1000 nya produkter med alla dess kombinationer av färger och storlekar inräknat så kände vi att det även var dags att se över hur vi kunde förbättra shoppingupplevelsen i form av bättre, enklare och tydligare rabatter.

Istället för att skapa förbestämda set med handdukar, badrockar, badrumsmattor och hamamhanddukar så kände vi att vi ville ge våra besökare valfriheten och möjligheten att välja och kombinera badrumstextil fritt och få lika trevliga rabatter. Det ledde oss till den enkla idé om konstant mängdrabatt!

En året-runt Rea på badrumstextil där kunden får välja fritt!

Nu kan du som kund hos oss på Brödernas Textil välja vilka produkter du önskar i vårt sortiment, helt efter eget tycke och smak, och få rabatt på hela ordern med upp -10% för köp över 2000kr och upp till -15% rabatt på köp över 3500kr. Rabatten dras automatiskt i kassan och inga kampanjkoder behövs. En året-runt Rea på badrumstextil helt enkelt 🙂

Responsen har varit positiv och vi ser att våra kunder gör härliga kombinationer av badrumstextil som vi tycker är jättekul och inspirerande!

Kommer det att finnas fler kampanjer, Rea och Rabatter framöver?

Absolut, vi kommer att skapa fler kampanjer med rea och rabatter för olika specifika produkter som t.ex handdukar, badrockar, badrumsmattor och hamamhanddukar.

Vi planerar redan för höstens kampanjer. Följ gärna vår blogg då vi kommer att skriva om alla kampanjer häri.

Välkommen till vår butik! Vi hoppas att du får en rolig shoppingupplevelse.

Lämna ett svar