Gästhanddukar

Handduk Elegance

Vi vill alla kunna välkomna våra gäster till ett vackert och inbjudande hem. Ett par fina gästhanddukar sätter pricken över i:et i varje hem och är en vacker inredningsdetalj för varje badrum. Använd handdukar för att framhäva kontraster i ditt badrum och för att skapa en hemtrevlig känsla. Handdukar kan skapa en inbjudande mjukhet i inredningen som få andra inredningsdetaljer kan.

Ha alltid ett par gästhanddukar framme för gäster som behöver torka händerna, eller för de gäster som stannar över natten och uppskattar egna handdukar för ansikte och dusch. Gästerna kommer att uppskatta att ha sina egna gästhanddukar samtidigt som ditt hem framstår som mer välkomnande.

Gästhanddukar Ocean Vit
Gästhanddukar Ocean Vit

Gästhanddukar med färg och design

Väl utvalda gästhanddukar kan vara ett enkelt sätt att imponera på och diskret visa sin omtanke för hemmets gäster. Handdukar är subjektiva för tycke och smak. Färg och design är rätt avgörande för vilka handdukar som faller oss i smaken. En bra grund dock är att välja gästhanddukar med hög täthet och god absorptionsförmåga, och därefter se till färg och design. Handdukar ska trots allt vara funktionella främst om de inte enbart är en inredningsdetalj förstås.

Hos Brödernas Textil hittar du handdukar i stilrena färger och design anpassade för att lyfta och skapa kontrast i hem badrum. Vi har samtidigt också tänkt på att vi alla vill ha olika upplevelser av våra handdukar när vi torkar oss.

Vissa tycker om en mjuk och härlig känsla när de använder sin handduk. Man vill gärna att handdukarna ska ge en lyxig, värmande och mysig känsla. Det ska kännas skönt mot händer och ansikte när man tvättar sig. Helst vill man kunna vira in sig i en mjuk duschhanduk eller badlakan efter ett varmt bad och njuta en stund.

Gästhanddukar Honeycomb Ljusgrå
Gästhanddukar Honeycomb Ljusgrå

För de mer praktiskt sinnade ska handduken inte bara torka men även ge en skrubbande känsla mot huden. Titta gärna efter handdukar där grundväven är synlig i handduksdesignen. Handdukar består av en grundväv i vilken öglor vävs in. Det är öglorna som absorberar merparten av vattnet när man torkar sig. Grundväven är styvare än öglorna och därför kan det vara en idé att titta efter handdukar med en design där både mjuka delar (öglor) och grundväv kommer i kontakt med huden vid torkning.

När gästerna väl frågar ”Var har du köpt de här fina handdukarna?” så kan det vara läge att imponera med dina kunskaper i vad som utmärker en kvalitétshandduk, handdukens historia och badkultur världen över. Ja, du ser nog själv framför dig hur gästerna kommer att tappa hakan av all fantastisk kunskap om handdukar du kan glänsa med.

Gästhanddukar Elegance Antracit
Gästhanddukar Elegance Antracit

Läs mer på våra bloggar och fördjupa dina handdukskunskaper.

Och du, ett tips, se till att alltid ha tillräckligt med gästhanddukar när du väl får besök!

Våra handdukar är tillverkade i Portugal av familjeföretag med flera generationers erfarenhet av just handdukstillverkning. Portugals textiltillverkare är världskända för sin goda kvalité och levererar textil och läderprodukter till de främsta modehusen. Våra handdukar är designade i Sverige och utmärker sig i premiumsegmentet med dubbla öglor, dubbla sömmar och en exceptionell absorptionsförmåga.

Brödernas Textil

Lämna ett svar